Skip to content
Zappi V2 laddbox ladda elbilen med solellogo myenergi laddbox laddstation solel

Zappi V2 -latauslaatikko on suosituin latausratkaisumme. Täällä sinulla on laitos, joka antaa sinulle kaiken. Zappi V2 on täynnä toimintoja, kuten kuormituksen tasapainotusta, aurinkoenergian optimointia ja ohjausta kohti halpaa sähkön hintaa. Jos sinulla on aurinkokennoja, voit käyttää latauslaatikon eri lataustapoja varmistaaksesi, että optimoit latauksen itse tuotetulle sähkölle ja vähennät tai vältyt kokonaan verkkovirrasta tulevalla latauksella. Riippumatta siitä, onko sinulla aurinkokennoja vai ei, se on silti täydellinen ratkaisu kotiisi.

 

 

Zappi V2 -latauslaatikko – Lataa halvimmalla sähköllä

Zappi V2 laddbox Tariffstyrning

Zappi V2:n avulla voit helposti ohjata latausta halvimmalla sähköllä. Ajoitustoimintojen kautta latauslaatikko varmistaa automaattisesti latauksen aikana, jolloin sähkö on halvinta. Sinun tarvitsee vain määrittää millä tariffivyöhykkeellä asut ja osoitteesi. Sen jälkeen latauslaatikko hoitaa kaiken automaattisesti ja voit herätä halvalla ladatun auton luo.

Latauslaatikon ainutlaatuisen aurinkoenergian optimointitoiminnon avulla voit myös varmistaa, että lataat vain itse tuotetulla sähköllä ja vähentää tai välttää lataamisen kallista sähköä verkosta.

 

App Myenergi EV Solution laddbox laddstation

Paras ystävä sähköautollesi ja kotiisi

Zappi V2:lle on sanomattakin selvää, että kuormituksen tasapainotus pääsulaketta vastaan. Zappi V2 on ainoa latauslaatikko, jossa kuorman tasaus on mukana ja johon nämä komponentit sisältyvät ilman lisäkustannuksia. Yksinkertaisesti täydellinen latausratkaisu alusta loppuun.

Kuormantasaus varmistaa, että latauslaatikon latausteho autoon säätyy automaattisesti tai jopa sammuu sen mukaan, kuinka suuri muu sähkönkulutus on. Latauslaatikko säätelee jatkuvasti virrankatkaisua, kunnes auton lataamiseen on käytettävissä enintään 6 A. Sen jälkeen sähköautot eivät voi hyväksyä alhaisempaa virtaa ja lataus pysähtyy odottaen kuluttavien komponenttien sammumista latauksen jatkuessa.

 

 

 

 

 

LATAUSLAATIKOT SÄHKÖAUTOJEN LATAUSASEMAAT JA LATAUSKAAPELIT KOTIIN JA YRITYKSILLE

Zappi V2 -latauslaatikot tarjoavat laadukkaan ja tehokkaan latausjärjestelmän sähköautollesi. Zappi V2:lla voit ladata sähköauton aurinkosähköllä suoraan aurinkokennoistasi ja vähentää sähkönkulutusta verkosta. EV Solution on yksi Ruotsin suurimmista latauslaatikoiden toimittajista ja meillä on kaikki suositut tuotemerkit, kuten Zappi Charge Amps Easee Garo Smappee Zaptec Wallbox ja Accelev.

Lataa sähköauto EV Solutionin avulla. Meillä on laajin valikoima latausasemia, latauskaapeleita ja muita lisävarusteita, jotta voit ladata sähköautosi turvallisesti ja turvallisesti erityisolosuhteisiisi ja toiveisiisi sopivalla latauslaatikolla. Lataa auto kotona, yrityksessä tai taloyhtiössäsi. Autamme sinua aina suunnittelusta asennukseen ja käyttöön, pienimmästä suurimpaan latauspisteeseen.