Skip to content

Elbil för alla

Elbilen är en realitet för allt fler. Privatpersoner så väl som företag och myndigheter. Nu lanseras nya allt fler elbilar med klart förbättrad räckvidd fullt tillräcklig för att lösa vanliga människors transportbehov för arbetspendling och vardagsärenden. Med en elbil väljer du fossilfria transporter och kämpar för vår miljö samtidigt som det är bra för ekonomin.

Att ladda elbil

Att ladda en elbil från tomt till fullt batteri kan kosta så lite som en femma om man ser till att ladda elbilen på rätt tider när elen är som billigast. I vissa länder kan man till och med få betalt för att ladda sin elbil och det kommer även troligen vara framtidens scenario i Sverige.

Här kan du se prestanda, laddningsmöjligheter samt rekommenderad laddbox och kablar till just din elbil. Scrolla ner och hitta rätt produkter för dig.

Aiways

Audi

BMW

Chevrolet

Citroën

Cupra

Fiat

Ford

Honda

Hyundai

Jaguar

Jeep

Kia

Land Rover

Lexus

Lynk & Co

Mazda

Mercedes

MG

Mini Cooper

Mitsubishi

Nissan

Opel

Peugeot

Polestar

Porsche

Renault

Skoda

SEAT

Smart

Tesla

Toyota

Volkswagen

Volvo

Elbil revolutionerar bilbranschen

Elbilar revolutionerar bilbranschen för all framtid. På kort tid har elbilen blivit det nya normala och det är få som ens funderar på att välja fossilfritt när man nu funderar på ny bil. Många bilmärken har bra leasingpriser på sina elbilar, vilket tillsammans med en minimal driftskostnad ofta gör det billigare att köra en elbil än en fossilbil.  framtiden. I en nyligen genomförd undersökning sade sex av tio bilägare att de helst vill ha en laddbar bil nästa gång de byter bil. 

Att tänka på när man ska skaffa elbil

När man skaffar elbil är det flera nya saker att tänka på. Bland annat behöver man välja laddbox man ska ladda sin elbil med och vilka laddkablar man ska ha i sin elbil. Hos oss på EV Solution hittar du Europas största sortiment av elbilsladdare för alla elbilar. Vi har rätt produkter för att ladda elbilen. Oavsett om du behöver ladda din elbil i en bostadsrättsförening, på företaget eller i din villa har vi rätt laddningslösningar för dig. Våra laddboxar till elbilar håller hög kvalitet och är beprövade laddningslösningar som går att anpassa till en lämplig lösning oavsett behov.

Ladda din elbil snabbt

Med en laddbox laddar man elbilen säkert och man får en mycket snabbare laddning. Gör din elbil en tjänst genom att använda en elbilsladdare och skapa ökad bekvämlighet och komfort för din och din elbil. En laddbox ger er helt enkelt en enkel laddning av din elbil. Med många elbilsladdare kan man ställa schema för laddningen så att man kan ladda på de billigare tiderna eller så kan man ställa det i elbilen. Ge era elbilar de laddboxar de behöver och investera i framtiden. Med elbilsladdare i er bostadsrättsförening eller på ert företag utvecklar ni för framtiden och miljön. Ni uppmuntrar till det fossilfria och ger fler chansen att skaffa elbilar. Med elbilar som era personalbilar som företag kan ni även minska bränslekostnaderna avsevärt. Behöver ni som företag eller kommun hjälp med att välja vilken typ av elbilar ni ska skaffa till er verksamhet så hjälper vi er gärna med en behovsanalys och föreslår vilken typ av elbil som passar bäst för er. Det är mycket att tänka på när man väljer elbil, så som laddningshastighet, pris, batteristorlek, lastutrymme, dragkapacitet och räckvidd. Vi på EV Solution har även förvaltningstjänster där vi hjälper er med administrationen av elbilsladdarna så hanteringen för er blir så enkel som möjligt. Vi ser till att era elbilar är fulladdade när ni behöver det och att laddningen till era elbilar fungerar som det ska. Vi gör det enkelt för er att ha elbilar som transportfordon.

Stort sortiment av produkter som hjälper din elbil

Ladda elbilen med hjälp av oss på EV Solution. Vi har störst sortiment av elbilsladdare, laddkablar och andra tillbehör för att du ska kunna ladda din elbil tryggt och säkert med rätt elbilsladdare till dina speciella förutsättningar och önskemål. Ladda bilen hemma, på företaget eller i er bostadsrättsförening. Vi hjälper er hela vägen från planering till installation och drift, från minsta till största laddningsanläggningen. Elbilsladdare för ditt hem, din arbetsplats eller er bostadsrättsförening.