Skip to content
Smappee laddstationer EV Solution laddbox solel ladda elbilen solceller

 

Smappee laddstationer

Smappee laddstationer med lastbalansering och solelsoptimering. En helhetslösning som ger er full övervakning över fastighetens elförbrukning. En laddstation som ger mer än att bara ladda din elbil.

 

 

Nedan finner du Smappee laddstationer inkl installation med skatteavdraget

 

Nedan finner du Smappee laddstationer tillsammans med diverse tillbehör

 

 

LADDSTATIONER LADDBOXAR OCH HELHETSLÖSNINGAR FÖR FASTIGHETSÖVERVAKNING FRÅN SMAPPEE. EN HELHETSLÖSNING DÄR DU KAN FÅ MER ÄN BARA EN LADDSTATION. SE TILL ATT TA KONTROLL ÖVER HELA DIN FASTIGHETEN DÄR SYSTEMET ERBJUDER EN ENERGIÖVERVAKNING ÖVER ALLA ELFÖRBRUKARE I FASTIGHETEN OCH ÄVEN VATTENLEDNINGAR. TA KONTROLL ÖVER DIN ELFÖRBRUKNING OCH ATT FÅ FULL KOLL PÅ LEDNINGARNA I FASTIGHETEN FÖR ATT SNABBT KUNNA UPPTÄCKA EN KOPPLING SOM BRISTER. MED VÅRT SMAPPEE-SYSTEM TAR DU HELA DIN FASTIGHET IN I FRAMTIDEN OCH  FÅR FULL KONTROLL. ETT SYSTEM SOM HAR ALLT, FRÅN ENKEL LADDNING TILL SOLELSOPTIMERINGSFUNKTION, ENERGIÖVERVAKNING OCH EN ENKEL MÖJLIGHET ATT TA BETALT FÖR LADDNING.

 

Laddstation Smappee EV Wall laddar bilen hemma eller på jobbet med solenergi.Laddstation smappee lastbalansering charging-for-electric-car-drivers-768x1015
Vill du använda maximal mängd solenergi för dina laddningssessioner? Du kan ladda din elbil med solenergi hela dagen tack vare vår integrerade energihanteringsteknik. Smappees unika artificiella intelligens optimerar din självförsörjning. Detta hjälper dig att spara kostnader och köra på ett miljövänligare sätt. Inga solpaneler? Optimera baserat på din lägsta energinivå och spara på laddningskostnader för bostäder. Nu snackar vi om smart laddning!

 

Säker laddning utan trasiga säkringar.
Smappee EV Wall är en kompakt, användarvänlig och vacker lösning för bostadsladdning och laddning på arbetsplatser. EV Wall är försedd med överbelastningsskydd. Detta säkerställer att det elektriska systemet i ditt hem håller sig inom dess effektgräns, vilket innebär att du inte längre behöver oroa dig för att säkringar går sönder när du laddar. Smappee justerar automatiskt laddningskapaciteten för din laddstation för att passa dina energibehov hemma.

 

Laddstation smappee app EV-charger-mobile-app-768x1025Se din laddningsprocess och kostnader.
Vänta inte på din månatliga faktura för att ta reda på hur mycket det kostar dig att ladda hemma. Smappee App och Dashboard låter dig veta i realtid hur mycket du laddar och vad det kostar. Det är även fullt möjligt att tillämpa delad fakturering för att föra över debiteringskostnaderna på din arbetsgivare. Du kommer också att se hur mycket solenergi du använde för din laddningssession. Ta reda på vilken data du kan förvänta dig från din EV Wall i Smappee-appen. Vill du ha ännu mer insikt? Integrera Smappee Infinity för att kontrollera din energiförbrukning hemma.

 

Enkel, användarvänlig laddning.
Det finns två sätt att ladda din elbil med hjälp av en Smappee EV Wall: Anslut och ladda eller svep och ladda. För att koppla in och ladda, sätt bara i kontakten i elbilen för att starta och koppla från för att sluta ladda. För att svepa och ladda, sätt i kontakten, svep ditt kort (eller vice versa) framför LED-lampan och börja ladda. Detta ger också extra säkerhet eftersom din EV Wall endast låses upp efter att du har svepat kortet. Njut av den här funktionen genom att aktivera Smappee Smart Charge Card på smappee.com/activation.

 

Tjäna pengar på din laddstation.Laddstation Smappee betallösning charging-station-public-payment-768x1025
Tillåt andra att ladda vid din EV Wall och få betalt för dessa laddningssessioner. Fäst den medföljande QR-dekalen på din laddbox och registrera dig för Smappees betalningstjänster för att göra det möjligt för människor att skanna och ladda. Genom att skanna QR-koden öppnar de Smappee-appen och startar betalningsprocessen. Smappee kommer då att överföra pengarna till ditt konto med jämna mellanrum. Så enkelt är det!

 

Bostadsladdning för alla elektriska situationer.
Smappee EV Wall är lätt att installera på mindre än en timme och är kompatibel med alla elektriska anslutningar och alla elektriska fordon. Visste du att en Smappee bostadsladdstation laddar upp till sju gånger snabbare än ett vanligt uttag? Ta en titt på EV Walls tekniska information eller se installationsfilmen.

 

 

 

 

SMAPPEE LADDBOXAR LADDSTATIONER OCH HELHETSLÖSNINGAR FÖR FASTIGHETSÖVERVAKNING TILL ELBILAR FÖR BOSTÄDER OCH FÖRETAG

Smappee laddboxar och laddstationer ger er mer än kvalitativa och stilfulla laddningsanläggningar till er elbil. Smappee ger en en helhet. En helhetslösning för ditt hem där du kan integrera alla dina olika komponenter samt övervaka vattenledningar för att varna vid läckage.
EV Solution är en av Sveriges största laddboxleverantör och vi har alla populära märken så som t ex Smappee Charge Amps Easee Zappi Garo Zaptec Wallbox och Accelev.

Ladda elbilen med hjälp av oss på EV Solution. Vi har störst sortiment av laddstationer, laddkablar och andra tillbehör för att du ska kunna ladda din elbil tryggt och säkert med rätt laddbox till dina speciella förutsättningar och önskemål. Ladda bilen hemma, på företaget eller i er bostadsrättsförening. Vi hjälper er hela vägen från planering till installation och drift, från minsta till största laddningsanläggningen.