Skip to content
Easee laddbox laddstation Easee Home laddstolpe elbil

Easee laddboxar – prisvärda och kraftfulla laddboxar

Laddningslösningar för dig som gillar stil, diskretion och enkelhet. 

 

Nedan finner ni Easee Home laddbox inkl installation med skatteavdrag

 

Nedan finner ni Easee laddboxar tillsammans med diverse tillbehör

Easee laddbox – smart elbilsladdare

Easee laddbox är en smart elbilsladdare som automatiskt anpassar sig till alla elbilar, strömmar och elnät. Laddboxen är packad med teknik och säkerhetsfunktioner, men är väldigt lätt att använda.

 

Fördelar med Easee ladbox

 Fem års garanti

 Kraftfull prestanda

Kompakt och stilren

Enkel hantering

 

Anpassad för nordiska förhållanden

Med Easee laddbox får du en smart laddare som är anpassad för nordiska förhållanden. Liten. Smart. Full av kraft. Väljer du Easee väljer du en laddbox som fördelar strömmen mer effektivt och som utnyttjar den befintliga kapaciteten på bästa möjliga sätt.

 

EASEE LADDBOXAR OCH LADDSTATIONER MED TILLBEHÖR TILL ELBILAR FÖR BOSTÄDER OCH FÖRETAG

Easee laddboxar och laddstationer ger er en kvalitativ och stilfull laddningsanläggning till er elbil. EV Solution är en av Sveriges största laddboxleverantör och vi har alla populära märken så som t ex Easee Charge Amps Go-eCHarger Zappi Garo Smappee Zaptec Wallbox och Accelev.

Ladda elbilen med hjälp av oss på EV Solution. Vi har störst sortiment av laddstationer, laddkablar och andra tillbehör för att du ska kunna ladda din elbil tryggt och säkert med rätt laddbox till dina speciella förutsättningar och önskemål. Ladda bilen hemma, på företaget eller i er bostadsrättsförening. Vi hjälper er hela vägen från planering till installation och drift, från minsta till största laddningsanläggningen.