Skip to content
Accelev laddboxar laddstationer laddgrossisten EV Solution ladda elbilen hemma bostadsrättsförening företaget lastbalansering

Accelev laddboxar för smidig laddning

Unika laddboxar med inbyggd lastbalansering och AI-teknik för dig som vill ha en smidig och portabel laddningslösning

Nedan finner ni Accelev laddboxar inkl installation och skatteavdrag

 

Nedan finner ni Accelev laddboxar tillsammans med diverse tillbehör

 

ACCELEV LADDBOXAR OCH LADDSTATIONER TILL ELBILAR FÖR BOSTÄDER OCH FÖRETAG

Accelev laddboxar och laddstationer ger er en smidig laddningslösning till er elbil. Accelev är en prisvärd och funktionell laddbox som även är portabel, vilket gör att du kan ta med dig den till sommarstugan eller till vänner. En lösning för ditt hem där du alltid har med lastbalansering vart du än ansluter laddboxen på grund av dess unika funktion med integrerad lastbalansering mot huvudsäkringen. EV Solution är en av Sveriges största laddboxleverantör och vi har alla populära märken så som t ex Accelev Smappee Charge Amps Easee Zappi Garo Zaptec och Wallbox.

Hjälp med installation av ACCELEV LADDBOXAR

Ladda elbilen med hjälp av oss på EV Solution. Vi har störst sortiment av laddstationer, laddkablar och andra tillbehör för att du ska kunna ladda din elbil tryggt och säkert med rätt laddbox till dina speciella förutsättningar och önskemål. Ladda bilen hemma, på företaget eller i er bostadsrättsförening. Vi hjälper er hela vägen från planering till installation och drift, från minsta till största laddningsanläggningen.

Är du elektriker eller solcellsbolag? Gå till Laddgrossisten.se och skapa ett konto för att bli återförsäljare och ta del av återförsäljarpriser. Sveriges enda specialiserade elgrossist på laddstationer och laddkablar med störst sortiment i Norden.

https://www.evsolution.fi/accelev-laddboxar/(öppnas i en ny flik)