Skip to content

Charge Amps laddboxar Halo Aura laddstation laddbox

Charge Amps latauslaatikot tyylikkääseen ja toimivaan sähköautosi lataukseen

Charge Amps latauslaatikot ovat älykkäitä ruotsalaisia ​​sähköautojen latausratkaisuja ruotsalaisella innovaatiolla ja kestävällä suunnittelulla, testattu pohjoismaisessa ilmastossa.

 

Charge Amps latauslaatikot taloyhtiöille, yrityksille tai huvilan omistajille

EV Solutionilta löydät Charge Amps -latauslaatikot ja latausasemat sähköautoille kaikkiin tarkoituksiin. Charge Amps -latauslaatikot taloyhtiöille, yrityksille tai huvilan omistajille. Charge Amp:n huippulaadukkaat latauslaatikot ovat hyväksi todettuja latausratkaisuja ja ne voidaan mukauttaa sopivaksi ratkaisuksi tarpeesta riippumatta. Charge Amps on yksi Ruotsin kotimaisista latauslaatikoiden valmistajista, joka edustaa todistettuja sähköauton latureita, jotka kestävät Ruotsin ilmaston. EV Solution on yksi Ruotsin suurimmista latauslaatikoiden toimittajista ja meillä on kaikki suositut tuotemerkit, kuten Charge Amps Easee Zappi Garo Smappee Zaptec Wallbox ja Accelev.

 

Alta löydät Charge Amps latauslaatikot ja erilaisia ​​lisävarusteita

Charge Amps – älykkäitä latausratkaisuja sähköajoneuvoihin

Charge Amps valmistaa älykkäitä latausratkaisuja sähköajoneuvoihin ruotsalaisen innovaation ja kestävän suunnittelun avulla.

Charge Amps suunnitteli latauskotelonsa alusta alkaen vuonna 2012 kestämään tulevaisuutta, jossa nyt olemme. Sisällä olevaa tekniikkaa, joka ei pysähtynyt siihen, mikä silloin riitti, vaan tarjosi sen, mitä tarvitaan tulevaisuudessa. Materiaalivalikoima takaa markkinoiden johtavan kestävyyden ja kosteussuojan. Esteettinen ja toimiva muoto on saatu ainutlaatuisesta suunnitteluyhteistyöstä Koenigseggin pääsuunnittelijan kanssa. Charge Amps tarjoaa innovatiivista ruotsalaista sähköautojen latausta, joka on suunniteltu vaikeisiin pohjoismaisiin olosuhteisiin ja joka pystyy täyttämään ohjelmistoohjauksilla varustetuille pilvipalveluille tiukat vaatimukset.

 

 

Charge Amps laddboxar laddstationer elgrossist elbilsladdare EV Solution laddgrossisten laddstolpe

Älykkäämpi

Charge Ampsilla on oma markkinoiden johtava ohjelmisto, joka on räätälöity yksilöllisesti asiakkaan tarpeisiin. Heidän kehitysosastonsa työskentelee rinnakkain asiakaspalvelupäälliköiden kanssa, mikä tekee heistä ketteriä ja aina hieman parempia pienissäkin yksityiskohdissa. Kehitysvauhti on nopea ja ne päivittävät jatkuvasti käyttökokemusta sekä sähkönkulutuksesta vastaaville asuntorahastonhoitajille että uusien sähköautojen omistajille. Charge Amps kehittää myös profiloituja ratkaisuja suurille kansainvälisille yrityksille.

Charge Amps wallbox laddboxar laddstationer elgrossist elbilsladdare EV Solution laddgrossisten laddstolpe

Hienompaa

Charge Amps keskittyy vahvasti kestävyyteen ja asiakkaisiin kaikilla tasoilla. Niiden tekninen kehitys tapahtuu Tukholman Solnassa ja tuotantolaitos on tunnin matkan päässä. Ruotsalainen innovaatio ja tuotanto välttävät pitkiä kuljetusreittejä. Tukipalvelut jatkuvassa yhteydessä kehitysosastoon, mikä helpottaa käyttöä kaikessa talvipehmeästä latauskaapeleiden kumisekoituksesta latauslaatikoiden kierrätetyn alumiinin vertaansa vailla olevaan kestävyyteen ja etäpäivityspilvipalveluun.

Charge Amps wallbox Halo Aura laddboxar laddstationer elgrossist elbilsladdare EV Solution laddgrossisten laddstolpe

Kovempi

Charge Amps tuotteet on valmistettu ankaraan pohjoismaiseen ilmastoon tinkimättä. Voit aina olla varma, että Charge Amp:n latauslaatikoilla on korkein kosteudenkestävä IP-luokitus ja ne on valmistettu materiaaleista, jotka on testattu sekä äärimmäisessä kylmyydessä että äärimmäisessä kuumuudessa kestämään kaikkia ilmastoja. Jos muut käyttävät muovia, Charge Amps käyttää kierrätettyä alumiinia.

Charge Amps latauskotelot turvalliseen ja nopeaan lataukseen

Charge Amp:n latauslaatikoilla lataat sähköautot turvallisesti ja saat paljon nopeamman latauksen. Charge Amp:n latauslaatikko tarjoaa käyttömukavuutta ja mukavuutta, ja Charge Amp:n latauslaatikko yksinkertaisesti mahdollistaa sähköautojesi helpon latauksen. Charge Amps -latauslaatikolla voit asettaa latausaikataulun, jotta voit ladata edullisempina aikoina. Anna autollesi niiden tarvitsemat latauslaatikot ja sijoita tulevaisuuteen. Charge Amps -latauslaatikolla asuntoyhteisössäsi tai yrityksessäsi kehität tulevaisuutta ja ympäristöä. Kannatat fossiilivapaata käyttöä ja annat useammalle ihmiselle mahdollisuuden hankkia sähköautoja. Charge Amp:n latauslaatikoilla henkilöstöautoihisi yrityksenä voit myös vähentää polttoainekustannuksia merkittävästi sähkövetoa ajamalla. Charge Amps -latauslaatikko antaa myös mahdollisuuden kirjautua sisään eri käyttäjille ja laskuttaa sähkönkulutuksesta. Charge Amp:n latauslaatikko yhdessä tunnistelapun kanssa pitää kirjaa käyttäjien erilaisesta sähkönkulutuksesta, jotta voit helposti lukea laskutusasiakirjat käyttäjien puolesta.

Apua Charge Amps -latauslaatikoiden hallintaan

Jos tarvitset apua latauslaatikoiden hallinnassa, voit aina tilata EV Solutionsin hallintapalvelun, jossa autamme latauslaatikoiden hallinnassa ja järjestelmän hallinnassa puolestasi. Vältä turhaa aikaa latauslaatikoiden hallintaan ja anna meidän tehdä parhaamme, huolehtia latauslaatikoista. Varmistamme, että sähköautosi ovat täyteen ladattuja, kun sitä tarvitset. Charge Amps -latausrasia tekee sähköauton omistamisesta helppoa ja sähköauton lataamisesta helppoa kotona. Charge Amps -latauslaatikolla voit ladata helposti ja kätevästi kotonasi huvilassasi.

Charge Amps -latauslaatikot kotiisi, työpaikallesi tai taloyhtiöön

Lataa sähköauto EV Solutionin avulla. Meillä on laajin valikoima latauslaatikoita, latauskaapeleita ja muita lisävarusteita, jotta voit ladata sähköautosi turvallisesti ja turvallisesti erityisolosuhteisiisi ja toiveisiisi sopivalla Charge Amps -latauslaatikolla. Lataa auto kotona, yrityksessä tai taloyhtiössäsi. Autamme sinua aina suunnittelusta asennukseen ja käyttöön, pienimmästä suurimpaan latauspisteeseen. Charge Amps -latauslaatikot kotiisi, työpaikallesi tai taloyhtiöön.