Skip to content

Laddstationer

Alltid fraktfritt!

Störst sortiment av laddstationer

Hos EV Solution hittar du laddstationer till ebilar för alla ändamål. Laddstationer till bostadsrättsföreningar, företag eller villaägare. Laddstationer med högsta kvalitet och beprövade laddningslösningar oavsett behov. EV Solution är en av Sveriges största laddboxleverantör och vi har alla populära märken så som t ex Charge Amps Easee Zappi Garo Smappee Zaptec Wallbox och Accelev.

Laddstationer för att ni ska kunna ladda er elbil

Vi hjälper er hela vägen och våra auktoriserade elektriker sköter installation och drift av er nya laddbox så att ni säkert kan ladda er elbil. Kontakta oss här för personlig hjälp.

Välj kategori eller bilmodell för att se produkterna för just din bil. Snabbt och enkelt!

Produktkategorier

Snabb och säker laddning med våra laddstationer

Med en laddstation laddar ni elbilarna säkert och ni får en mycket snabbare laddning. Laddstation ger er bekvämlighet och komfort och den ger er helt enkelt en enkel laddning av era elbilar. Med en laddstation kan man ställa schema för laddningen så att man kan ladda på de billigare tiderna samt styra laddningen till timtaxa.

Laddstation som en investering i framtiden

Ge era bilar de laddstationer de behöver och investera i framtiden. Med en laddstation i er bostadsrättsförening eller på ert företag utvecklar ni för framtiden och miljön. Ni uppmuntrar till det fossilfria och ger fler chansen att skaffa elbilar. Med laddstation till era personalbilar som företag kan vi även minska bränslekostnaderna avsevärt genom att köra eldrivet. En laddstation ger er även möjligheten att logga olika användare och ta betalt för elförbrukningen.

Hjälp med administrationen av laddstationer

Behöver ni hjälp med administrationen av laddstationer kan ni alltid teckna EV Solutions förvaltningstjänst där vi hjälper er med hanteringen av laddboxarna och sköter systemet åt er. Slipp lägga onödig tid på att administrera laddstation och låt oss göra det vi gör bäst, att ta hand om det. Vi ser till att era elbilar är fulladdade när ni behöver det. Med en laddstation blir det enkelt att ha elbil och enkelt att ladda elbilen hemma. Med en laddstation laddar du enkelt och bekvämt hemma i din villa.

Laddstationer för ditt hem eller arbetsplats

Ladda elbilen med hjälp av oss på EV Solution. Vi har störst sortiment av laddstationer och andra tillbehör för att du ska kunna ladda din elbil tryggt och säkert med rätt laddbox till dina speciella förutsättningar och önskemål. Ladda bilen hemma, på företaget eller i er bostadsrättsförening. Vi hjälper er hela vägen från planering till installation och drift, från minsta till största laddningsanläggningen. Laddstation för ditt hem, din arbetsplats eller er bostadsrättsförening.