Skip to content

Laddboxar och Laddkablar

Alltid fraktfritt!

Störst sortiment av laddboxar och laddkablar

Hos EV Solution hittar du laddboxar och laddstationer till ebilar för alla ändamål. Laddboxar till bostadsrättsföreningar, företag eller villaägare. Laddboxar med högsta kvalitet och beprövade laddningslösningar oavsett behov. EV Solution är en av Sveriges största laddboxleverantör och vi har alla populära märken så som t ex Charge Amps Easee Zappi Garo Smappee Zaptec Wallbox och Accelev.

Laddboxar och laddkablar för att ni ska kunna ladda er elbil

Vi hjälper er hela vägen och våra auktoriserade elektriker sköter installation och drift av er nya laddbox så att ni säkert kan ladda er elbil. Kontakta oss här för personlig hjälp.

Välj kategori eller bilmodell för att se produkterna för just din bil. Snabbt och enkelt!

Produktkategorier

Snabb och säker laddning med våra laddboxar

Med en laddbox laddar ni elbilarna säkert och ni får en mycket snabbare laddning. Laddboxen ger er bekvämlighet och komfort, laddboxen ger er helt enkelt en enkel laddning av era elbilar. Med en laddbox kan man ställa schema för laddningen så att man kan ladda på de billigare tiderna samt styra laddningen till timtaxa.

Laddbox som en investering i framtiden

Ge era bilar de laddboxar de behöver och investera i framtiden. Med en laddbox i er bostadsrättsförening eller på ert företag utvecklar ni för framtiden och miljön. Ni uppmuntrar till det fossilfria och ger fler chansen att skaffa elbilar. Med laddboxar till era personalbilar som företag kan vi även minska bränslekostnaderna avsevärt genom att köra eldrivet. En laddbox ger er även möjligheten att logga olika användare och ta betalt för elförbrukningen. Laddboxen tillsammans med en identifikationstagg håller ordning på användarnas olika elförbrukning så att ni enkelt kan utläsa debiteringsunderlag till användarna.

Hjälp med administrationen av laddboxar

Behöver ni hjälp med administrationen av laddboxarna kan ni alltid teckna EV Solutions förvaltningstjänst där vi hjälper er med hanteringen av laddboxarna och sköter systemet åt er. Slipp lägga onödig tid på att administrera laddboxarna och låt oss göra det vi gör bäst, att ta hand om laddboxarna. Vi ser till att era elbilar är fulladdade när ni behöver det. Med en laddbox blir det enkelt att ha elbil och enkelt att ladda elbilen hemma. Med en laddbox laddar du enkelt och bekvämt hemma i din villa.

Laddboxar för ditt hem eller arbetsplats

Ladda elbilen med hjälp av oss på EV Solution. Vi har störst sortiment av laddboxar, laddkablar och andra tillbehör för att du ska kunna ladda din elbil tryggt och säkert med rätt laddbox till dina speciella förutsättningar och önskemål. Ladda bilen hemma, på företaget eller i er bostadsrättsförening. Vi hjälper er hela vägen från planering till installation och drift, från minsta till största laddningsanläggningen. Laddboxar för ditt hem, din arbetsplats eller er bostadsrättsförening.